Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

«Βόμβες» Μουσλίμοβιτς!

Ο Βόσνιος προανήγγειλε την αποχώρηση του το καλοκαίρι, ενώ αποκάλυψε μέχρι και επτάμηνη καθυστέρηση πληρωμών.

Την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ προανήγγειλε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός μιλώντας στη σουηδική ιστοσελίδα fotbollskanalen.se έριξε και αρκετές ακόμα «βόμβες» αναφερόμενος στις καθυστερήσεις πληρωμών, στην εμμονή του ΠΑΟΚ να παίρνει μεγάλους παίκτες αλλά και στην αδυναμία να διεκδικήσει η ομάδα τίτλους

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Υπάρχουν κάποια προβλήματα στο σύλλογο. Εδώ μπορείς να κάνεις έως και επτά μήνες απλήρωτος, αλλά έτσι συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα. Δεν σχεδιάζω να επεκτείνω την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, κυρίως, επειδή υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, μα πάνω απ 'όλα διότι θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία ή την Μπουντεσλίγκα", είπε αρχικά ο Μουσλίμοβιτς. Ο συντάκτης του κειμένου τονίζει ότι τα προβλήματα στην μισθοδοσία δεν απασχολούν τόσο πολύ τον "Μούσλι" αφού η πολύχρονη θητεία του στην Ιταλία έχει "φορτώσει" τον τραπεζικό λογαριασμό του και παραθέτει μια δήλωση του ίδιου του ποδοσφαιριστή: "Έχω παίξει οχτώ χρόνια στην Ιταλία και δεν έχω πρόβλημα με τα λεφτά, αν καταλαβαίνεται τι εννοώ».

"Ο ΠΑΟΚ δεν κάνει τίποτα να ενισχυθεί για να χτυπήσει τίτλο"

Μια δήλωση του Μουσλίμοβιτς που προκαλεί αίσθηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι όπως σημειώνει στον ΠΑΟΚ: «Δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία να θέλουν να επενδύσουν ώστε να κερδίσουν κάτι. Ως εκ τούτου είναι σημαντικό να αποχωρήσω τώρα που έχει υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για μένα».

"Είμαι 29 και με λένε νέο"

Ο Βόσνιος επιθετικός ακόμη κάνει λόγο για γερασμένη ομάδα: «Έχουμε μια καλή ομάδα, αλλά είναι αρκετά μεγάλη σε ηλικία. Είμαι 29 ετών και με χαρακτηρίζουν νέο. Ο ΠΑΟΚ δεν αγοράζει νέους σε ηλικία παίκτες και αυτό είναι ένα ακόμη πρόβλημα για τον σύλλογο».

"Απίστευτος ο κόσμος"

Τέλος, ο 29χρονος επιθετικός μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του "Δικεφάλου" τονίζοντας: «Οι οπαδοί εδώ είναι απίστευτοι, θα έλεγα ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...