Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

"Ο Θεός δίνει αυτά που παίρνει"

«Ο Θεός δίνει αυτά που παίρνει», τόνισε ο Νίκος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με την Κέρκυρα. Ο προπονητής των ακριτών θύμισε ότι η ομάδα του είχε χάσει με τον ίδιο τρόπο στα παιχνίδια με τον Ηρακλή και την Κέρκυρα.

 
«Σαν προπονητής, σαν άνθρωπος αλλά και σαν ομάδα, στόχος μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Από το πρώτο λεπτό αυτό προσπαθήσαμε σήμερα και παρότι δεν είχαμε καλό ρυθμό, είχαμε πρωτοβουλία στο παιχνίδι μας. Στην επανάληψη δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Προσπάθησαν όμως πολύ τα παιδιά. Στο ποδόσφαιρο ο Θεός καμιά φορά σου δίνει αυτά που σου παίρνει. Και για μας και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στον πρώτο γύρο, αλλά και στο προηγούμενο με τον Ηρακλή χάσαμε τους βαθμούς στο τέλος. Είμαστε κοντά στο στόχο μας με την επιτυχία αυτή», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Πιστεύω στον εαυτό μου και στους παίκτες και προσπαθούμε για το καλύτερο στην ομάδα. Θεωρώ και πιστεύω ότι η Σκόντα Ξάνθη δεν πρέπει να παλεύει για τη σωτηρία. Πρώτος στόχος μας όμως είναι να πάρουμε τους βαθμούς που μας απομένουν για τη σωτηρία, με βάση όλα όσα πέρασε η ομάδα την περσινή δύσκολη σεζόν. Θέλω να πάρουμε βαθμούς και να δώσω ευκαιρίες και σε αρκετά νέα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...