Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Νίκησε αλλα......

Το γκολ του Σανκαρέ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-1, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για Ατρόμητο και Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα του Περιστερίου, στον, ιστορικό και για τους δύο συλλόγους ημιτελικό, είχε καταφέρει να προηγηθεί 2-0 με τα γκολ των Μπαζίνσκι (10΄), Νεμπεγλέρα (61΄), όμως οι Βολιώτες κατάφεραν να μειώσουν και να μείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.


 
Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τον Ατρόμητο με το αγαπημένο του 4-3-3. Ο Μιχαηλίδης ήταν στο τέρμα και μπροστά του στην άμυνα ήταν από δεξιά προς τα αριστερά οι Σκόνδρας, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Νάστος. Στο κέντρο ήταν οι Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο και στην επίθεση οι Καμαρά, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος.
Από την άλλη πλευρά ο Μάκης Κατσαβάκης προτίμησε το 4-2-3-1. Ο Γιακούποβιτς κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα οι Σέλεζι, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζαραδούκας. Αμυντικά χαφ ήταν οι Αλβάρες, Ρόκας και μπροστά τους οι Ουμπίντες, Μπρέσκα, Καπετάνος και προωθημένος ο Μάρτιν.
Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ατρόμητος έδειξε να πατάει καλύτερα στο βρεγμένο χορτάρι και προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, όχι απλά κατάφερε τον σκοπό της, αλλά πραγματικά θα μπορούσε από το πρώτο μισό του αγώνα να έχει πάρει προβάδισμα ακόμα και για την πρόκριση.
Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη και πραγματικά μόνο από την αστοχία των παικτών του Ατρόμητου η εστία του Ολυμπιακού Βόλου γλίτωσε από περισσότερα γκολ. Δέχτηκε ένα από τον Σαγκανόφσκι, ενώ ο Σφακιανάκης στην εκπνοή του ημιχρόνου σημάδεψε το δοκάρι.
Σε αυτό το χρονικό σημείο, ο μοναδικός ίσως παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου που προσπάθησε για το καλύτερο ήταν ο Σανκαρέ, που δέσποζε στην άμυνά του και απέτρεψε από τους παίκτες του Δώνη να πανηγυρίσουν περισσότερες επιτυχίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έδειξε να μένει από δυνάμεις. Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός Βόλου γνώριζε ότι αν ήθελε να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης θα έπρεπε να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του.
Βέβαια στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο και το ταλέντο των παικτών. Και ο Ανρί Καμαρά αποφάσισε να ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές του δικού του, όταν με την εκπληκτική κούρσα που έκανε, σέρβιρε το γκολ στον Νεμπεγλέρα με το οποίο ο Ατρόμητος έδειξε ικανός να πάρει το σκορ πρόκρισης.
Μετά το 2-0 όμως, οι παίκτες του Δώνη οπισθοχώρησαν χωρίς ουσιαστικό λόγο, με αποτέλεσμα αυτοί του Κατσαβάκη να βρουν τον τρόπο να φτάσουν στο 2-1 με τον Σανκαρέ και πλέον να έχουν μεγάλες ελπίδες πρόκρισης στον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...