Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Βόμβες ''Μούσλι''

Βόμβες “Μούσλι”: «Φεύγω! Δεν πληρώνουν, δεν επενδύουν να κερδίσουν κάτι»
Παρελθόν θα αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του. Μιλώντας σε σουηδική ιστοσελίδα αναφέρθηκε επίσης στα χρήματα που του χρωστάνε και στη μη προθυμία της διοίκησης για ενίσχυση. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se:
«Υπάρχουν κάποια προβλήματα στο σύλλογο. Εδώ μπορείς να κάνεις έως και επτά μήνες απλήρωτος, αλλά έτσι συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα. Δεν σχεδιάζω να επεκτείνω την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, κυρίως, επειδή υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, μα πάνω απ 'όλα διότι θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία ή την Μπουντεσλίγκα. Έχω παίξει οχτώ χρόνια στην Ιταλία και δεν έχω πρόβλημα με τα λεφτά, αν καταλαβαίνεται τι εννοώ», ανέφερε ο Μουσλίμοβιτς αρχικά.
Όσον αφορά την διοίκηση του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία να θέλουν να επενδύσουν ώστε να κερδίσουν κάτι. Ως εκ τούτου είναι σημαντικό να αποχωρήσω τώρα που έχει υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για μένα».
Από εκεί και πέρα, μίλησε για μία… γερασμένη ομάδα: «Έχουμε μια καλή ομάδα, αλλά είναι αρκετά μεγάλη σε ηλικία. Είμαι 29 ετών και με χαρακτηρίζουν νέο. Ο ΠΑΟΚ δεν αγοράζει νέους σε ηλικία παίκτες και αυτό είναι ένα ακόμη πρόβλημα για τον σύλλογο».

Όσον αφορά τον κόσμο όμως, μόνο καλά λόγια είχε να πει: «Οι οπαδοί εδώ είναι απίστευτοι, θα έλεγα ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...