Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Βιτόλο: «Θα σηκωθούμε»

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει σύντομα τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος του «Δικέφαλου» του Βορρά υπογράμμισε πως ο στόχος στο ματς με τον Ατρόμητο είναι μόνο η νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό, που τον κράτησε αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.
Ο Βιτόλο τόνισε κατά τη βράβευσή του ως πολυτιμότερος παίκτης της προηγούμενης αγωνιστικής: «Σίγουρα, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για μας, οι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που σηκώνονται έπειτα από ένα μεγάλο χτύπημα και εμείς δεχτήκαμε ένα μεγάλο χτύπημα από την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει εδώ και τρία χρόνια, ότι είναι ικανός να σηκώνεται μετά από τέτοιες καταστάσεις».
Και συμπλήρωσε: «Το χτύπημα που δεχτήκαμε είναι ακόμη νωπό, το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται και εμείς δεν πρέπει να σταματήσουμε. Το σημαντικότερο είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έμειναν για το πρωτάθλημα και να μπούμε στα play-offs».
Όσον αφορά στο ματς με τον Ατρόμητο, δήλωσε: «Το σημαντικό είναι όταν τελειώσει το παιχνίδι να μιλάμε για μία νίκη. Αν υπάρχει κόσμος ή όχι δεν είναι δικό μας θέμα. Στην ομάδα πιστεύουμε όλοι ότι δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, τώρα το να καθόμαστε να ψάχνουμε τις αιτίες δεν πιστεύω ότι θα διορθώσει κάτι άμεσα».
Σχετικά με τον τραυματισμό του, ο Ισπανός μέσος υπογράμμισε: «Όλο αυτό το διάστημα υπήρχε μεγάλη πίεση μέσα μου, δεν ήταν οι καλύτερες στιγμές που έχω περάσει, δόξα τω Θεώ όλα έχουν περάσει και τώρα είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...