Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Εκτός ο Μουσλίμοβιτς

Χωρίς τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θα παραταχθεί στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Βόσνιος επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες και ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Φιλομένο, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Γεωργίου και Μπαλάφας.
Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το ματς της 27ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Μάκη Χάβο να δείχνει μέρος των όσων σκέφτεται για το βασικό σχήμα της ομάδας. Οι Σαβίνι, Ελ Ζαρ, Αθανασιάδης και Χαλκιάς φαίνεται πως επιστρέφουν στο βασικό σχήμα.
Συγκεκριμένα, το 4-2-3-1 θα διατηρηθεί με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Κοντρέρας και Σαβίνι στο κέντρο της άμυνας. Οι Λίνο και Ετό θα είναι οι δυο μπακ, με τους Αρίας και Γκαρσία να αγωνίζονται ως αμυντικοί χαφ. Οι Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια και Ελ Ζαρ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Αρίας, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...