Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Επαγγελματική νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μπρέσκα Καπετάνος
Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε δίκαια και άνετα του Πανσσεραικού με 3-0.Οι Βολιώτες απο τη ναρχή του αγώνα επέβαλανα τον ρυθμό τους και με φοβερούς του Καπετάνο και Μπρέσκα δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν επι του πεσμένου Πανσσεραικού.


Απο την αρχή του αγώνα η ομάδα του Βόλου επεβαλε τον ρυθμό της και ηταν θέμα χρόνου να προηγηθεί.Και έτσι και έγινε καθώς ο Νέμεθ (πολυ θετικός σήμερα) άνοιξε το σκόρ και απο εκεί και μέτα ολα τελείωσαν καθώς η ομάδα των Σερρών δεν έμοιαζε ικανή για κάτι παραπάνω.

Το γκολ του Μπρέσκα στην συνέχεια απλώς σφράγισε οριστικά το παιχνίδι.Ο Μπρέσκα τον τελευταίο καιρό ειναι πολύ φορμαρισμένος κάτι που έδειξε και σήμερα.

Απο εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έκανε μια μίνι συντήρηση για την συνέχεια μιας και ο Πανσσεραικός νομίζω πως εδώ και αρκετό καιρό έχει χάσει το ηθικό του,του έχει πέσει η ψυχολογία και όλοι περιμένουν να βγεί η χρονιά.

Αποδεικτικό στοιχείο της μίνις συντήρησης του Ολυμπιακού Βόλου οτι στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήσε σχεδόν καμιά φάση.Ενώ απο την άλλη ο Πανσσεραικός έβγαζε που και που κανέναν συνδυασμό αλλα ηταν φανερό πως δεν μπορούσε να απειλήσει.

Το γκολ του Τομάς στο τέλος απλά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του της ομάδα του Βόλου.

Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πλέον 38 βαθμούς περνάει στην 3η θέση και περιμένει αύριο να μάθει τα αποτελέσματα των αγώνων των άλλων συνδιεκδηκητών για τα Play-off.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...