Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Εκτός αποστολής "Φέτφα" και Ρ. Μπράβο

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέκλεισε από την αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ τους Φετφατζίδη, Ραούλ Μπράβο, Γ. Παπαδόπουλο και τον τιμωρημένο Βασίλη Τοροσίδη. Εκτός από τους προαναφερόμενους, το ματς του "Γ. Καραϊσκάκης" θα παρακολουθήσουν από την εξέδρα οι Μέγερι και Ν. Παπαδόπουλος.

Οι 18 "εκλεκτοί" του Ισπανού τεχνικού είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ριέρα και Τζιμπούρ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησαν για το ντέρμπι κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια
Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ, υπάρχουν ακόμα αδιάθετα κάποια εισιτήρια του ντέρμπι με την ΑΕΚ, αξίας 50 ευρώ, καθώς και κάποια ακόμα πιο ακριβά και συγκεκριμένα των 75, 100 και VIP 200 ευρώ.

* * * Το ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ. θα παρακολουθήσει, ως επίσημος προσκεκλημένος του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, κ. Χιρόσι Τόντα.

* * * Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης, συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...