Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Πρόβλημα και με Καστίγιο

Με ένα πρωινό χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία  του Αρη ενόψει της κυριακάτικης (κεκλεισμένων των θυρών) αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σηφάκη (πρόβλημα στους μεσοπλεύριους), Πρίττα (ταλαιπωρείται από ισχιαλγία) και Τσέζαρεκ (ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας). Θα απουσιάσει επίσης ο τιμωρημένος Κρίστι Βαγγέλι. Το πλέον δυσάρεστο όμως είναι πως προέκυψε πρόβλημα και με τον Νέρι Καστίγιο ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, του χορηγήθηκε αντιβίωση και η συμμετοχή του στο ματς θα κριθεί το πρωί της Κυριακής. 

Με δεδομένα τα παραπάνω προβλήματα ο προπονητής των κιτρίνων ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Χουάνμα, Βελλίδης, Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Κουλουχέρης, Παπαζαχαρίας, Φατί, Περέϊρα, Καστίγιο, Τόχα, Νέτο, Μπομπαντίγια, Κόκε, Μενδρινός, Καζναφέρης, Τσεσνάουσκις, Σακάτα, Οριόλ και Πορτίγια.  

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Κέρκυρας. Κάτω από τα δοκάρια, τη θέση του τραυματία Σηφάκη, θα πάρει ο Χουάνμα. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Γκιάρο, Λαζαρίδης, έχοντας στα αριστερά τους τον Μίσελ και στα δεξιά έναν εκ των Παπαζαχαρία ή Κουλουχέρη. Στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Φατί θα παίξει ο Μενδρινός. Αριστερά θα κινείται ο Καστίγιο (εφόσον μπορέσει να αγωνιστεί), δεξιά ο Νέτο και ο Κόκε πίσω από τον προωθημένο Μπομπαντίγια. Σε περίπτωση που ο Τσιώλης θελήσει να πάει σε ένα 4-3-3, τότε ένας εκ των Κόκε, Μενδρινού θα καθίσει στον πάγκο και στην ενδεκάδα θα εισέλθει ο Ντανίλο Περέϊρα.
Οι ποδοσφαιριστές ήδη έχουν καταλύσει στο ξενοδοχείο της ομάδας όπου ηρεμούν πριν από το κρίσιμο ματς με τους Σερραίους, καθώς σε περίπτωση νίκης θα πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στα play offs για την έξοδο στην Ευρώπη. Ο αγώνας του Αρη με τον Πανσερραϊκό θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ και θα μεταδοθεί απ΄ ευθείας από το Novasports Highlights.

*Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού στην Ιαπωνία. Η σιγή θα αγγίξει ασφαλώς περισσότερο τον Νταϊσούγκε Σακάτα ο οποίος κατάγεται από τη χώρα του «ανατέλλοντος ηλίου» και αγωνιά περισσότερο απ΄ όλους για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη πατρίδα του. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αρη έχουν ήδη αναρτήσει πανό συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο λαό της Ιαπωνίας.

*Η ομάδα Κ-20 του Αρη επιβλήθηκε της αντίστοιχης του Πανσερραϊκού με 3-0 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Κατίδης, Αγγελούδης και Νταμαρλής. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι παρακολούθησε ο Σάκης Τσιώλης μαζί με το Δ.Σ της ΠΑΕ, όπως και ο Σέρχιο Κόκε. Με αυτή τη νίκη οι νεαροί του Αρη έκαναν ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο οποίο βρίσκονται επικεφαλής σχεδόν από το ξεκίνημά του!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...