Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

«Θέλω να είμαι στο επόμενο ΔΣ»

«Θέλω να είμαι στο επόμενο ΔΣ»
Την επιθυμία του να δώσει το «παρών» στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Νικόλας Πατέρας, μιλώντας στην Sportday, συμπληρώνοντας ότι το ιδανικό θα ήταν αυτό να συγκληθεί στις αρχές Απριλίου. «Θέλω να πάω αν είμαι στην Ελλάδα», τόνισε ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων».


Ο Δημήτρης Γόντικας έχει συνεχείς επαφές τον τελευταίο καιρό με όλους τους μετόχους του Παναθηναϊκού, αφού θέλει να έχει ξεκάθαρη άποψη για τις προθέσεις τους. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» έχει επισημάνει ότι ο σύλλογος χρειάζεται ένα ποσό γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ για τη νέα σεζόν και ανάλογα με το πόσα χρήματα θα βάλουν οι μέτοχοι, θα γίνει ο σχεδιασμός. Η συμμετοχή του Γόντικα και στο νέο διοικητικό σχήμα θεωρείται δεδομένη, αφού όλοι οι μέτοχοι είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του, ενώ είναι πάντα υπαρκτό το ενδεχόμενο να αναλάβει πρόεδρος ο Αδαμάντιος Πολέμης.

Ο Νικόλας Πατέρας φημολογείται πως θα πάρει κι άλλες μετοχές και υα επιστρέψει δυναμικά το καλοκαίρι, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από τον ίδιο. Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να έχει επαφές με ξένο επενδυτή για το 25% των μετοχών που παραχωρεί.

Δεν ξεπουλάει Νίνη

Τα σενάρια που προέκυψαν προσφάτως για ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον Σωτήρη Νίνη δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επιμένουν ότι Έλληνας μεσοεπιθετικός θα πουληθεί μόνο να κάποιος σύλλογος προσφέρει τη ρήτρα των 10 εκατομμύριων ευρώ. «Η ρήτρα του είναι 10 εκατομμύρια ευρώ. Καταθέστε την και πάρτε τον. Με λιγότερα δεν φεύγει» έλεγαν στο “πράσινο” στρατόπεδο.

Αναφορικά με τον Ίσμαελ Μπλάνκο, από την πλευρά του «τριφυλλιού» δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Η άφιξη του μάνατζερ του επιθετικού της ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει προσπάθεια για την απόκτησή του. Πλην του Αργεντινού στράικερ, στο στόχαστρο βρίσκονται και οι Αμπντούν-Ντουγκλάο της Καβάλας, τους οποίους επιθυμεί να πάρει «πακέτο» ο Παναθηναϊκός.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λουκά Βύντρα, οι «πράσινοι» έχουν κάνει την πρότασή τους στον Έλληνα αμυντικό και πλέον περιμένουν την απάντησή του, με τον ίδιο να μην βιάζεται να απαντήσει, αφού θέλει πρώτα να δει και τις επιλογές υπάρχουν από το εξωτερικό.

Όσους έχει βάζει ο Φερέιρα

Οι απουσίες που έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αυριανό αγώνα με την Λάρισα δεν του αφήνουν και πολλές επιλογές για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Στο 4-3-3 ο Πορτογάλος τεχνικός προτίθεται να παρατάξει τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι στην άμυνα, Ζιλμπέρτο, Νίνη, Καραγκούνη στα χαφ και Λέτο, Γκοβού, Σισέ στην επίθεση.

Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, ο Φερέιρα έβαλε τους Γιώργο Καραγκούνη, Σωτήρη Νίνη, Σίλβα Κλέιτον και Λουίς Γκαρσία να εκτελούν φάουλ, αφού εκτός από τα στημένα θέλει να είναι απειλητικοί οι παίκτες του και με απευθείας εκτελέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...