Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ο Αρης δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στη Νορβηγία, καθώς η Ρόζενμποργκ για ακόμα μία φορά επικράτησε στην έδρα της απέναντι σε ελληνική ομάδα. Οι Νορβηγοί έμειναν αήττητοι για έκτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο "σπίτι" τους, καθώς τελευταία φορά που είχαν ηττηθεί στο "Λέρκενταλ" ήταν πριν από δύο χρόνια στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ από τη Βαλένθια.

Ο Αρης πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στην αρχή της αναμέτρησης, ελέγχοντας το ρυθμό του αγώνα, ωστόσο λίγες ήταν οι φορές που μπόρεσε να πλησιάσει την περιοχή του Ορλουντ. Οι παίκτες του Κούπερ δεν μπορούσαν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία της Ρόζενμποργκ και επιχειρούσαν με μακρινά σουτ να απειλήσουν.

Στο 11' ο Ρούις είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με τον Όρλουντ να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 29' με τον Ιβερσεν να "αναγκάζει" τον Σηφάκη σε μία δύσκολη απόκρουση. Η Ρόζενμποργκ χωρίς να έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της επιθετικά κατάφερε να σκοράρει στο 37' ,με τον Μόλντσκρεντ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με γυριστό αριστερό σουτ.

Ο Αρης αντέδρασε και έξι λεπτά αργότερα, ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Κόκε, Χαβίτο, Ρουίς ο τελευταίος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Όρλουντ και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Το δεύτερο μέρος δεν ήταν το ίδιο καλό για τον Αρη. Οι παίκτες του Κούπερ δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν το ίδιο καλά την μπάλα, καθώς οι Νορβηγοί είχαν αυξήσει την πίεση τους, η οποία λίγο αργότερα μετουσιώθηκε σε γκολ με τον Πρίτσα να σκοράρει με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής.

Ο Κούπερ με την είσοδο του Τόχα προσπάθησε να βελτιώσει την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ τόνωσε την επίθεση του με τον Τσέζαρεκ. Ο Αρης ανέβαινε ψηλά στο γήπεδο, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτούς διαδρόμους στα μετόπισθεν, κάτι που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Ρόζενμποργκ, η οποία είχε και τις περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τη Ρόζενμποργκ να συνεχίζει την ευνοϊκή για εκείνη παράδοση που έχει δημιουργήσει απέναντι στις ελληνικές ομάδες και παράλληλα να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς, με τη Λεβερκούζεν να έχει ένα περισσότερο και τη Βιγιαρεάλ δύο λιγότερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...