Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Συνεχίζεται

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν..... Διακόπηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Aρη στο 53ο λεπτό και ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 1-0. Η ομίχλη που έκανε την εμφάνισή της στο δημοτικό στάδιο Σερρών, ανάγκασε τον διαιτητή Τριτσώνη να διακόψει το ματς και πλέον οι δυο ομάδες θα κληθούν να συνεχίσουν από το σημείο που σταμάτησαν, την Κυριακή στις 17:15.

Οι «κίτρινοι» θα ζητήσουν να οριστεί η αναμέτρηση άλλη ημερομηνία, καθώς ακολουθεί το ευρωπαϊκό ματς με την Ατλέτικο Μαρδίτης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης είχε σημειώσει ο Σουμπίνιο στο 40'.

Η σκακιέρα των προπονητών
Με 4-3-3 ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Πανσερραϊκός. Ο Ράντμαν κάθισε κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων, με τους ’μο και Μαβενέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Αλβάρεζ και Παπάζογλου κάλυψαν τα δυο άκρα της άμυνας, με τον Κάστρο να είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος των γηπεδούχων. Μπροστά του, ξεκίνησαν οι Λεοζίνιο και Σουμπίνιο, ενώ οι Μπέλιτς και Γεωργιάδης ήταν οι παίκτες στα άκρα της επίθεσης. Μοναδικός επιθετικός ήταν ο Ντάλε.

Από την άλλη πλευρά, ο Aρης ξεκίνησε την αναμέτρηση με 4-4-2 και τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Οι Οριόλ και Λαζαρίδης ήταν στο κέντρο της άμυνας, με τους Βαγγέλη και Μίσελ στα δυο άκρα της άμυνας. Οι Φατι και Ναφτί ήταν οι δυο κεντρικοί χαφ των «κίτρινων» , με τους Νέτο και Κάλβο να αγωνίζονται στις δυο πτέρυγες της μεσαίας γραμμής. Οι Κόκε και Τσέζαρεκ ήταν οι δυο επιθετικοί των φιλοξενούμενων.

Πήρε τον έλεγχο ο Aρης
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Aρης κατάφερε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και μετέφερε το παιχνίδι έξω από την περιοχή των γηπεδούχων. Ο Μίσελ είχε την πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο ανάγκασε τον Ράντμαν, στην πρώτη εντυπωσιακή επέμβαση της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ κατάφεραν να επιβάλλουν πλήρως τον ρυθμό τους και έχοντας την κατοχή της μπάλας, δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία του Σηφάκη. Έως το πρώτο μισό του πρώτου μέρους, ο ’ρης είχε πολύ καλή λειτουργία στη μεσαία γραμμή, όμως για μια ακόμα φορά παρουσίασε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Στο 34' ο Τσέζαρεκ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράντμαν και τρία λεπτά αργότερα, ο Λεοζίνιο δεν σημάδεψε σωστά με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Σηφάκη. Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ισορροπήσει το ματς μετά το 35' και βρήκε λύσεις στα μαρκαρίσματα της μεσαίας γραμμής, αφού οι «κίτρινοι» έκαναν αρκετά λάθη στο κέντρο.

Βρήκε λύση με Σουμπίνιο
Ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των φιλοξενούμενων έως το 40ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Σουμπίνιο με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε η μπάλα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων και άνοιξε το σκορ για τα «λιοντάρια». Ο Aρης προσπάθησε από εκείνο το σημείο του αγώνα και έως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου να φέρει το ματς στα ίσια, όμως οι γηπεδούχοι κατάφερα να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Ράντμαν και κράτησαν το μηδέν στην άμυνα. Ο Πανσερραϊκός πήγε μπροστά στα αποδυτήρια 1-0.

Ορατότης μηδέν
Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τις δυο ομάδες, με τον Πανσερραϊκο να έχει μπει δυνατά στο ματς για να σημειώσει το δεύτερο γκολ, που θα έδινε σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης. Στο 53' η αναμέτρηση διακόπηκε, λόγω ομίχλης στο δημοτικό Στάδιο Σερρών. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τριτσώνης περίμενε μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, προκειμένου να δώσει συνέχεια στο ματς.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να διακόψει την αναμέτρηση, καθώς η ορατότητα αυτή που θα έπρεπε για να συνεχιστεί το ματς. Οι δυο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και πλέον, η συνέχειά του, θα δοθεί την Κυριακή στις 17:15. Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το 53' λεπτό της αναμέτρησης και θα ισχύσουν όλες οι κάρτες που υπήρχαν έως εκείνο το σημείο στην αναμέτρηση. Ο ’ρης θα ζητήσει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ορίσει για άλλη ημερομηνία την αναμέτρηση, καθώς έχει την Πέμπτη τον κρίσιμο αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...