Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Πήρε την νίκη ο Πανιώνιος

Ο Κούκετς πανηγυρίζει το γκολ εις βάρος του Ηρακλή Ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη και πήρε βαθιά βαθμολογική "ανάσα". Αυτή ήταν η σερί δεύτερη νίκη για τους "κυανέρυθρους" μετά από αυτή στο "Αλκαζάρ" εις βάρος της ΑΕΛ. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε ο Νταβόρ Κούκετς με κεφαλιά στο 69'.

Κάκιστο το θέαμα

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες ήταν κάκιστο. Τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Ηρακλής, φάνηκε ξεκάθαρα πως αυτό που ήθελαν περισσότερο ήταν να κρατήσουν το μηδέν πίσω και στη συνέχεια να βγουν δειλά-δειλά στην επίθεση.
Είναι χαρακτηριστικό πως σε όλο το πρώτο μέρος συνολικά σημειώθηκαν όλες και όλες τρεις φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες.
Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στα μετόπισθεν, βάζοντας πολλές φορές στην παγίδα του οφσάιντ τους «κυανέρυθρους». Μάλιστα, σε μία από αυτές ο Κούκετς σκόραρε, αλλά όπως φάνηκε και από το ριπλέι, ο παίκτης του Πανιωνίου έφυγε από αντικανονική θέση.

Από ένα διώξιμο για κάθε τερματοφύλακα

Όσον αφορά τις φάσεις, η μία δεν βρήκε καν το τέρμα σε σουτ του Ριέρα από καλή θέση, ενώ στις άλλες δύο, μία για κάθε ομάδα, οι τερματοφύλακες αποσόβησαν το μοιραίο. Αρχικά στο 28’ ο Μανιάτης γύρισε στον Σαλαλί, αλλά το σουτ του τελευταίου έδιωξε ο Ελευθερόπουλος. Δύο λεπτά αργότερα ο Μάρα πάσαρε στον Σίσιτς, αλλά ο Μάχο πρόλαβε και έδιωξε πριν από τον παίκτη του Ηρακλή.

Ευτυχώς τελείωσε

Αυτές οι δύο φάσεις ήταν και οι πιο σημαντικές σε ένα ημίχρονο στο οποίο ο διαιτητής, ευτυχώς για όλους, δεν κράτησε ούτε λεπτό καθυστερήσεων, τελειώνοντας νωρίς το μαρτύριο των φιλάθλων αλλά και των τηλεθεατών.

Λίγο καλύτερο

Το δεύτερο μέρος δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Όχι ότι ήταν κάτι το εντυπωσιακό, αλλά τουλάχιστον και οι δύο ομάδες και ειδικά ο Πανιώνιος, προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ, βγαίνοντας μπροστά και χάνοντας κάποιες ευκαιρίες.

«Μίλησε» ο Ελευθερόπουλος

Όπως αναφέραμε, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν πολύ καλό Ελευθερόπουλο. Ο τερματοφύλακας του «γηραιού» βγήκε νικητής στη μονομαχία του με τον Μπάλαμπαν, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 63’ έφτασε μια ανάσα από το ανοίξει το σκορ.

Κούκετς και 1-0

Ο διεθνής τερματοφύλακας όμως δεν κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Μπάλαμπαν πρόλαβε την μπάλα πριν βγει άουτ, γύρισε στον Κοντοέ, αυτός σέντραρε και ο Κούκετς με πολύ ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Πριν από το γκολ του Πανιωνίου, ο Ηρακλής είχε χάσει μια καλή ευκαιρία, με τον Πίτου Γκαρσία στο 64’ να πιάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Και όμως, ο Γιάκομπ πήρε κόκκινη…

Το ξέρουμε πως δεν είναι είδηση, αλλά ναι, σε ένα ακόμα ματς ο Γιάκομπ βγήκε με κόκκινη κάρτα. Αυτή ήταν και η τελευταία στιγμή του ματς, με τον επιθετικό του Ηρακλή να κάνει ανόητο φάουλ στο ύψος της σέντρας και να δέχεται αδιαμαρτύρητα τη δεύτερη κίτρινη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...