Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μία αγωνιστική σε ΠΑΟΚ

Με μία αγωνιστική και 80.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο Βόλο
 στην αναμέτρηση με τον τοπικό Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει πως αν η ποινή δεν μειωθεί στην έφεση, ο δικέφαλος θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο.


Νωρίτερα απορρίφθηκε το αίτημα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για αναβολή. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της πλευράς του ΠΑΟΚ. Οι δικηγόροι του «Δικέφαλου» του Βορρά διαμαρτυρήθηκαν για την μεταφορά της εκδίκασης της υπόθεσης από τις 13:00 στις 16:00, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι δυο μάρτυρες υπεράσπισης, όταν τόνισαν οι ίδιοι. Επίσης, ζήτησαν να μάθουν γιατί δε δίνει το «παρών» ο αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, ο οποίος είχε κάνει την έκθεση.
Όπως ξεκαθαρίστηκε, ο ταξίαρχος έχει κάνει χρήση της κανονικής του άδειας, βάση εγγράφου που παρουσιάστηκε επισήμως. Οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζουν πως είναι σε θέση να γνωρίζουν πως ο ταξίαρχος ήταν στο γραφείο του το πρωί της Τετάρτης.
Την πλευρά του ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος, ο υπεύθυνος ασφαλείας Νόντας Παπαεπαμεινόντας και οι δύο νομικοί κ.κ Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας. Από την πλευρά του Ολυμπιακού, το «παρών» έδωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιαννίκος.
Ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν τιμά καθόλου την Superleague η απουσία του αστυνομικού διευθυντή. Δεν είναι δυνατόν να μη βρίσκεται εδώ η Αστυνομία για να δικαιολογήσει όσα έγραψε στην αναφορά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...