Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Την βούλιαξε

Στο ντεμπούτο του Κατσαβάκη, η φιέστα που ετοίμαζε η Κέρκυρα έκανε φτερά. Μέσα σε 27λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου καθάρισε τους Φαίακες με συνταγή Τσιώλη και έκανε ένα ακόμα βήμα για τα πλέι οφ με το τελικό 3-1.

Αιφνιδιασμός με το καλημέρα στο νησί. Ο Ολυμπιακός Βόλου στο 4ο λεπτο βρήκε δίχτυα με τον Σολάκη και «πάγωσε» τους Φαίακες. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, την ώρα που η Κέρκυρα αναζήτησε τρόπους να συνέλθει και να απειλήσει. Φευ, Ρίκκα και Γραμμόζης δεν συνεργάστηκαν καλά στο κέντρο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μπρέσκα να κάνει πάρτι. Στο 24΄ τροφοδότησε τον Σολάκη, ο οποίος έκανε το 2-0 σαν σε προπόνηση, ενώ τρία λεπτά μετά υπέγραψε από το πρώτο ημίχρονο την νίκη των Ερυθρόλευκων με μια ασύλληπτη οβίδα στο 27’.
Η Κέρκυρα πριν καν συμπληρωθεί το μισάωρο έχασε τα αυγά και τα πασχάλια και η ανατροπή ήταν κυριολεκτικά βουνό. Ο Καλαντζής μείωσε στο 50΄, ωστόσο αντίδραση επί της ουσίας δεν υπήρξε στο δεύτερο μέρος και η φιέστα των γηπεδούχων εξελίχθηκε σε εφιάλτη.
Πρωταγωνιστής
Ο Μπρέσκα τα έκανε όλα. Πάσαρε, σκόραρε και αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα της Κέρκυρας. Ήταν κινητικός και απίστευτα οξυδερκείς. Ειδικά στην φάση του τρίτου γκολ, έδειξε πως εκτελεί ιδανικά και από μακρινή απόσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...