Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

''Πάνθηρας''

Σε ένα παιχνίδι που πήγε στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης από τις δύο εύστοχες βολές του ψύχραιμου όπως αποδείχθηκε Γιαννακίδη στα 9΄΄ με τις οποίες διαμόρφωσε το 77-77 και τον Μπατή να είναι άστοχος σε σουτ υπό πίεση στην εκπνοή.

Κι όσο για το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης τα μεγάλα καλάθια που σημείωσαν οι Άλεξιτς, Τσιάρας και Άντερσον έδωσαν ουσιαστικά έδειξαν τον δρόμο για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.
Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για πρώτη φορά χωρίς να έχει στην σύνθεσή του τον Λάζαρο Παπαδόπουλο που στις αρχές της εβδομάδας είχε λύσει το συμβόλαιό του και μετακόμισε στην ρωσική Χίμκι και ήταν φανερό πως η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από φανερή.

Όπως και το γεγονός ότι η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν φρόντισε στις μέρες που ακολούθησαν να καλύψει το κενό του όπως και αυτό του Ντόνι ΜακΓκράθ που το τελευταίο δίμηνο έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι. Στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.


Η απουσία ειδικά του Παπαδόπουλου αλλά και του οποιουδήποτε αντικαταστάτη του φάνηκε ειδικότερα στην τελευταία περίοδο και μετά όταν αποβλήθηκε με πέμπτο φάουλ ο Γκετσέφσκι και ακολούθησε ο Ντόζιερ στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.


Ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στις 29 Δεκεμβρίου και πλέον θα έχει και πάλι τους φιλάθλους της στο πλευρό της.


Κι όσο για τον Πανιώνιο έδειξε πως είναι μία ομάδα με τα στοιχεία που χαρακτηρίζουνε τις ομάδες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Με λογική και υπομονή στο παιχνίδι τους αλλά και επιθετική πολυφωνία αφού η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε τέσσερις παίκτες – Άλεξιτς (22π.), Άντερσον (21π.), Τσιάρας (16π.) και Μπάρλος (11π.) – δείχνοντας πως θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της χρονιάς.


Τα δεκάλεπτα: 14-25, 33-37, 55-60, 77-77 (κ.α.), 84-93


ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 21(2), Αράπης, Αποστολίδης 5(1), Δέδας 5(1), Ντόζιερ 14, Γκρέι 15, Γιαννακίδης 2, Καλλές 4, Γκετσέφσκι 18(4).


Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Άντερσον 21(4), Άλεξιτς 22(2), Γιαννόπουλος 1, Τσιάρας 16(2), Αθηναίου, Μπατής 5(1), Γιάνκοβιτς 2, Ιωάννου, Σαρικόπουλος, Κοβίλ 9, Παραγιός 5(1), Μπάρλος 11(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...