Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

"Αηδιασμένος και θυμωμένος ο Σισέ"

Το γύρο του κόσμου και των ξένων ΜΜΕ έκαναν τα γεγονότα του "Γ. Καραϊσκάκης". Και οι ξένες ιστοσελίδες ασχολούνται εκτενώς με την πρόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν. "Αηδιασμένος, θυμωμένος, δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού", αναφέρουν χαρακτηριστικά και θεωρούν δεδομένο ότι θα φύγει από την Ελλάδα το καλοκαίρι.


Inside Football: Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Ολυμπιακό, ο Τζιμπρίλ Σισέ δέχτηκε επίθεση από τους αντίπαλους οπαδούς και σκέφτεται το καλοκαίρι να φύγει από την Ελλάδα. Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ θα μπει στη μεταγραφική λίστα πολλών ομάδων, με τη Σάντερλαντ και τη Φούλαμ να ενδιαφέρονται.
Sports.fr: Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι έξαλλος και θυμωμένος. Δεχόμενος επίθεση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού μετά την ήττα με 2-1 του Παναθηναϊκού, ο Γάλλος επιθετικός άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί σε συνέντευξη Τύπου ότι θα εγκαταλείψει την Ελλάδα το καλοκαίρι. Ο Γάλλος διεθνής και τρεις συμπαίκτες του δέχτηκαν επίθεση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού τη στιγμή που κατευθύνονταν στα αποδυτήρια.
Equipe: Ο Σισέ νικημένος και θυμωμένος. Ο Γάλλος επιθετικός, σε πολύ κακή κατάσταση μετά το τέλος του ντέρμπι, δήλωσε έτοιμος να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Το ντέρμπι τελείωσε με την εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού, τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού στους οποίους συμπεριλαμβανόταν ο Σισέ, δέχτηκαν επίθεση.
RMC: Aηδιασμένος από τη διαιτησία του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ο Γάλλος επιθετικός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ελλάδα, στο τέλος της σεζόν. Στο τέλος του παιχνιδιού οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση με τον Σισέ.
SI: Χάος στην Ελλάδα με το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Ο Τζιμπρίλ Σισέ δέχτηκε επίθεση και θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάδα στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν.
Fotbollskanalen: Χάος στην Ελλάδα με το ντέρμπι. Ο Σισέ απειλεί να φύγει από την χώρα. Ο Παναθηναϊκός ισχυρίζεται ότι οι αντίπαλοι οπαδοί τους επιτέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...