Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Που θα πάει ο Μπλάνκο?

Διαβάζοντας σήμερα κάποιος τις σημερινές δηλώσεις του Ισμαέλ Μπλάνκο θα καταλάβει πως μάλλον στην ΑΕΚ δεν του έχουν κάνει ποτέ και ουτε θέλουν να του κάνουν πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.Πάρα πολλά ειναι τα ερωτήματα που τείθονται για αυτό το θέμα.Πως γίνετε μια ομάδα να μην θέλει τον πρώτο της σκόρερ.


Η μόνη λογική εξήγηση νομίζω ειναι πως στην ΑΕΚ δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ ωστόσο δεν νομίζω να ειναι αυτή η αλήθεια.550-600 ζητάει ο Μπλάνκο και σίγουρα το ποσό δεν ειναι μεγάλο ωστόσο μου φαίνεται πως στην ΑΕΚ άλλο πράγμα φοβούνται.Ποιό ειναι αυτό?¨Μην την πατήσουν οπως την έχουν πατήσει μέχρι στιγμής με τον Σκόκο ή απλώς ο Μπλάνκο ξανά χάσει την επαφή του με τα δίχτυα.

Εγώ πιστεύω πως ο Μπλάνκο και ο κάθε παίκτης τύπου Μπλάνκο πάντα ειναι χρήσιμος για μια ομάδα.Σκοράρει,παίκτης εργάτης,τρέχει,δεν δημιουργεί προβλήματα όλα αυτά δεν ειναι και λίγα νομίζω.Έτσι λοιπόν εδώ ολοι εντοπίζουμε το λάθος της διοίκησης της ΑΕΚ.

Που θα πάει το καλοκαίρι?
Τρείς ειναι νομίζω οι προοπτικές του σε περίπτωση που φύγει απο την ΑΕΚ.Η πρώτη λέγεται εξωτερικό ήδη αρκετές προτάσεις υπάρχουν και αμα συνεχίσει να βάζει γκολ ο Μπλάνκο θα υπάρξουν και αλλες.Η δεύτερη ειναι ο Παναθηναϊκού μιας και οι ''πράσινοι'' φύγει δεν φύγει ο Σισέ έχουν σίγουρα ανάγκη απο έναν ακόμα επιθετικό περιοχής.Οπότε ο Μπλάνκο ειναι η κατάλληλη επιλογή.Τέλος η τρίτη επιλογή ειναι ο ΠΑΟΚ.Ναι όσο και αν σας ακούγεται περίεργο ο ΠΑΟΚ έχει την μεγαλύτερη ανάγκη απο επιθετικό και ο Μπλάνκο ειναι μια καλή λύση.

Θα έβαζα και τον Ολυμπιακό αλλα δεν νομίζω έπειτα και απο την απόκτηση του Τζιμπούρ και αυτά που ακούγονται πως ο Μήτρογλου θα επιστρέψει και θα υπολογίζεται το καλοκαίρι δεν νομίζω οι ερυθρόλευκοι να κάνουν καμιά κίνηση.

2 σχόλια:

  1. Γεια σας.Βρήκα τυχαία το μπλόγκ σας και μου άρεσε πολύ.Θέλετε να ανταλλάξουμε λίνκς;Εγώ σας προσέθεσα από τώρα και επίσης έγινα αναγνώστης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου φίλε Ύπνε εγώ σε ξέρω απο το blog του φίλου Κανθαρού μου αρέσουν πολυ ta events του δικού σου blog.Φυσικά και θα σε προσθέσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...